Lépj velem kapcsolatba!

Kérdésed van, vagy szeretnél bejelentkezni? Hívj telefonon, vagy írj üzenetet!

Konzultációs lehetőségek

 Tel: +36 70/377-1188

Cím: 8000 Székesfehérvár, Bártfai utca 2.

Email: info@megyesikarmen.hu

Konzultáció a fent megadott helyszínen, előre egyeztetett időpntban H – P napokon. Igény és szükség esetén hétvégi napok is elérhetőek, de csak indokolt esetekben, egyeztetett időpontban.

 A helyszínen ingyenes parkolási lehetőség van az utcán, illetve tömegközlekedéssel is megközelíthető, a buszok az utca alján állnak meg, 1 perc séta távolságban (23, 25 és 31es buszjáratok)

Székesfehérvári buszmenetrend

Megyesi Kármen - Integrál Tanácsadó

A tanácsadás általában heti egyszeri találkozást jelent, a konzultáció időtartama 60 perc. Az első alkalom egy ismerkedő beszélgetés, ahol átbeszéljük, hogy miben lenne szüksége segítségre, és megállapodunk a keretekben és módszerekben. Néhány alkalom szükséges lehet a probléma pontosabb feltárásához, ezáltal a terápia céljának meghatározásához, ez alapján döntünk a közös munka időtartamáról. A konzultációk előzetes telefonos egyeztetést igényelnek.

Üzenet küldése

Elsősorban a telefonos egyeztetést javaslom, de ha számodra komfortosabb, itt is küldhetsz nekem üzenetet. Személyes adatokat csak saját felelősségre küldj, max egy telefonszámot / email címet, ha azt szeretnéd, hogy visszahívjalak, vagy írásban válaszoljak. Az adataid semmilyen formában nem tárolom.

Blog bejegyzések

Kapcsolatok viharában

Az ember eredendően társas lény, szüksége van a kapcsolatokra. De mi van ha problémás a kötődés, ha a kapcsolatunk felemészt bennünket a táplálás helyett?

Amikor nehéz az élet

Veszteség. Sikertelenség. Döntésképtelenség. Önértékelési problémák…. Mindegyik feldolgozásra vár. Hol van ezeknek a gyökere?

Karriert építeni

Beolvadni, vagy kimagaslani? Meddig érdemes hajszolni a sikert, és mikor más felé fordulni? Mi a titka a vállalati önérvényesítésnek?

Egyéni terápia Megyesi Kármennel

Egyensúly, harmónia, karrier

Indulj el ÖNMAGAD megismerése felé még ma!